Open Lobby

Рецепция
Нашите гости са социални личности, които обичат да се запознават с други хора и да водят непринудени разговори с персонала.  Топлото посрещане, което получават на рецепция и помощта за всичко – от замяна на изгубена четка за зъби до съвет какво могат да правят в района, задава тона на целия им престой.
To Go Café
Тук предлагаме кафе Illy, чай Dammann Frères и студени напитки плюс голямо разнообразие от вкусотии – от сладкиши и торти до топли и студени закуски. Всичко е на разположение 24 часа в денонощието. Предлагаме Румсървис и Храна за вкъщи, за да може гостът да презареди по всяко време. Независимо дали ще си вземе обяд или бърза вечеря в стаята, той знае, че е само на едно телефонно обаждане разстояние от качествено хапване.
Закуска (Chef’s Station)
Гостите ги очаква страхотно начало на деня с качествена закуска и любимите им ястия в гостоприемна обстановка. Ние използваме само най-свежите продукти и предлагаме широк избор от топъл бюфет и континентална закуска. А главният готвач, който приготвя палачинки на място, допринася за усещането за пресни и домашно приготвени утринни вдъхновения.
Media Lounge
Този кът  със своите удобни диван, 50’’ телевизор, списания и вестници е по-скоро като всекидневна стая отколкото като част от хотелско лоби. Тук е мястото, където гостите ни могат да се чувстват като у дома си. Могат да гледат любимото си предаване, да се свият с книга в ръка или да вземат по питие и да общуват помежду си.
E-Bar
За гостите ни е от огромно значение да могат бързо и лесно да се свържат със своите близки и да бъдат онлайн. Тази зона прави всичко много по-просто – от проверката на електронната  поща или разговор с приятели по Скайп до принтиране на бордна карта, гостът може да използва нашите компютри и техника или своята собствена.
Pop-up Lounge
Това е гъвкаво пространство, където гостите ни може да се насладят на уединено питие с приятели, да гледат някой мач на телевизор с голям екран или да заредят лаптопа си и да проведат неофициална презентация на своите клиенти.