Добрият хотел винаги залага на добра кухня и стилен бар. Ресторант “Etéreo” е вдъхновен от любовта на гостите ни. Ние предлагаме качествена храна, приготвена от най-пресните продукти, която включва редица световно познати вкусове и любими семейни специалитети и сме сигурни, че винаги ще намерите нещо, на което да се насладите. Като добавим прекрасното обслужване и уютната атмосфера, нашият персонал прави всичко възможно, за да се почувствате като у дома си.

Закуска
Ароматът на прясно сварено кафе, кипящ чайник и пухкави бъркани яйца са просто малка част от нашата запомняща се закуска. Ние правим това допълнително усилие, което да ви даде летящ старт на деня.
À la carte
С нашия ресторант  въвеждаме философията „The Kitchen“, както и повече начини гостите  да получат максимално удоволствие от храната. Тук може да се насладите на прекрасен обяд или вечеря с избор от много обичани, както и домашно приготвени ястия и голям брой вкусни международни специалитети. Нещо повече, за да помогнем на семействата да се възползват максимално от своето пътуване, деца на възраст под 13г. се хранят безплатно при нас.*
Румсървис и Храна за вкъщи
След дългия ден, не всеки има желание да вечеря навън и много от нашите гости предпочитат да останат в уюта на своя хотелска стая. Ето защо ние предлагаме Румсървис меню с гама от вкусни закуски и ястия на разположение всеки ден, 24 часа в денонощието.

*Kids Stay & Eat Free означава, че децата на възраст под 13 години могат да закусват безплатно. Обядът и вечерята също са безплатни, когато са избрани от Детското ни меню. Трябва да е придружено най-малко от един възрастен, който е поръчал поне една порция от Целодневното (À la carte) меню. Тази оферта е валидна само за хотела, в който е отседнало семейството на детето.